Rentabiliteten for Bitcoin-minedrift stiger til seks måneders højde

Stigningen i prisen på bitcoin har ført til en stigning i minearbejdernes indkomst. Ved udgangen af ​​oktober tjente de $ 353 millioner (+ 8%), som tidligere rapporteret af CoinMetrics-analytikere.

Gamdom.com – Deltag i kampen for $ 50.000Begynd at optjene point for alle satsede Gamdom-mønter, og se, hvor langt du kan klatre på ranglisten!

Minearbejdernes indkomst er vendt tilbage til de niveauer, der er observeret i løbet af den såkaldte majhalvering (reduktion i belønningen for minedrift af en blok).

I de første fem dage af november har bitcoin-minearbejdernes indkomst allerede udgjort næsten $ 21 millioner. Sidste gang de modtog omtrent de samme fordele i begyndelsen af ​​maj 2020.

Huawei afslører smartphone med indbygget digital yuan tegnebog

Analytikere tilskriver denne tendens til den igangværende rally i bitcoin. Parallelt har der været en stigning i gebyrer for behandling af transaktioner i BTC-netværket. Siden slutningen af ​​oktober er afgifterne steget med næsten 200%. Siden begyndelsen af ​​november har minearbejdere tjent 4,15 millioner dollars fra kommissionsbehandling, hvilket er ca. 20% af deres samlede indkomst.

CryptoQuant-teamet mener, at mange minedriftspuljer snart begynder at sælge deres akkumulerede bitcoins til kontanter i november-rallyet.

Tidligere tweetede CEO for CryptoQuant, Ki Yang Joo, at store cryptocurrency-indehavere allerede er begyndt at bringe BTC til børser. Det er et alarmerende signal for markedet. Den samme ekspert mener imidlertid, at minearbejdere vil forsøge at vente på en højere bitcoin-pris for at få mest muligt ud af det.