DeFi Craze kutter åpen interesse for CME Bitcoin Futures når markedet alarmerende avtar

Ettersom DeFi, ofte kjent som Decentralized finance, fortsetter å fange innkommende investorer i kryptovalutamarkedet, opplever noen andre deler av markedene en tilbaketrekning i interesse. Effekten av DeFi har nå nådd Chicago Mercantile Exchange (CME) som registrerer skarp undertrykkelse i åpne interesseposisjoner. Åpen interesse for CMEs Bitcoin Evolution fra og med fredag ​​var svimlende 64%. Data fra dataanalyseplattformen Skew informerer om at tilbakegangen som har gitt prisen til $ 345 millioner, er den laveste den har vært siden 4. mai i år.

Dette er en betydelig nedgang fra den rekordhøye verdien på $ 948 millioner per 17. august 2020. Det er åpenbart at tilbakegangen ikke skjedde på en gang, derav påstanden om at når interessen for DeFi øker med full styrke, søkelyset blir tatt bort fra andre deler av markedet ettersom institusjonelle aktive signaliserer sterkt, at investorer er svært bullish på DeFi.

Resten av dataene fra Skew fremhever igjen den enorme forskjellen i institusjonell interesse for DeFi de siste to månedene, da DeFis verdi økte, til tross for Bitcoins rekkevidde under $ 12 000, den totale posisjonen til Bitcoin-futures innen all kryptovaluta. børsene nådde 3,6 milliarder dollar på fredag, som igjen er nok et betydelig fall fra toppen på 5,7 milliarder dollar 7. august. Denne nedgangen kommer interessant etter at CMEs åpne posisjoner for Bitcoin-futures var i ferd med å ta seg en gjenopprettingssving fra sitt rekkevidde på 500 millioner dollar mellom mai og juli. Mellom august og september var åpen interesse over dette merket og gikk mot 1 milliard dollar til nedgangen som gikk før den nye oktobermåneden.

Erstatter investorer Bitcoin-futures for DeFi?
DeFi tok til slutt av i år da renten økte side om side med total innelåst verdi, som nå er tredoblet mellom to måneder og $ 10,9 milliarder dollar, og antyder igjen at investorer enten forplikter seg til DeFi ut av FOMO eller med målet å tjene på den akkumulerte verdien.

Til tross for bransjeaktører som Changpeng Zhao advarte om at mange DeFi-plattformer ikke iboende er verdifulle, åpnet Denis Vinokourov, forskningssjef ved London-baserte prime brokerage Bequant for Coindesk og sa at “Crypto-penger har gått inn i DeFi og gir oppdrett, undertrykker futurespremie og å tjene penger og bære handler ikke attraktivt for tradisjonelle / institusjonelle investorer. ”

Overgangen til DeFi fant sted i august da renten i Bitcoin futures og premium futures begynte å synke enormt. Alt dette bidro til at den totale premium futures på alle børser tok et skred fra 12% til 2,5% i midten av august.

Evaluering av fremtiden til Bitcoin Futures krever forståelse av verdiavkastning. Og som det ser ut, sikres Bitcoin-futures, som til syvende og sist mer handler om at investorer tar kalkulerte risikoer enn om å tjene penger, mot DeFi som raskt dobler verdien. Åpenbart viser DeFi seg å være svært lovende, og fra nå til slutten av året er det mer sannsynlig at institusjonelle aktiviteter er til fordel for DeFi. Uansett vil Bitcoin futures interesse øke etter hvert som tiden går.